Champignon pizza

2014-10-07
  • Porties : 1
  • Voorbereidingstijd : 15m
  • Kooktijd : 25m
  • Klaar In : 40m

Introductie:

Een lekker koolhydraatarm voorgerecht, champignon pizza. Dit is een heerlijk recept wat je kan serveren als voorgerecht of als borrelhapje bij een feestje. Neem een kijkje bij onze hoofdgerechten om een complete maaltijd samen te stellen! Ik hoop dat jullie het lekker vinden, zijn er opmerkingen plaats dan een reactie !

Ingrediënten

  • 1 XXL champignon, zonder steel
  • 15 ml pasta saus
  • 55 g mozzarella kaas, geraspt
  • 1/4 el zwarte olijven, in stukjes gesneden
  • 4 plakjes pittige salami
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 190 graden. Verwijder de stengel van de champignon en leg het XXL champignon 'hoedje' op een bakplaat en bak de champignon 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 2

Haal de champignon na het bakken weer uit de oven en smeer de pastasaus over de champignon. Doe dan de mozzarella, olijven, salami en knoflook boven op de saus. Bak de champignon nog eens 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden per portie:

  • Calorieën: 235 kcal
  • Eiwitten: 4,7 gram
  • Vetten: 18,7 gram
  • Koolhydraten: 10,0 gram
Recipe Type: ,
Gemiddeld cijfer

(5 / 5)

5 5 2
Geef dit recept een cijfer

2 people hebben dit recept een cijfer gegeven

Verwante Recepten:
  • Ovenschotel met broccoli en kip

  • Boeuf bourguignon met bloemkoolrijst

  • Koolhydraatarme runder-pompoenstoofpot

  • Mini courgette pizza’s

  • Romige bloemkool risotto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like ons op facebook!

Door ons te liken blijf je op de hoogste van de nieuwe recepten en acties! Als je het leuk vindt om zelf recepten toe te voegen om te delen met je vrienden of familie stuur dan een mailtje naar info@lowcarbchef.nl.