Slim pasta producten

Wat is Slim Pasta?

Slim pasta producten zijn de eerste koolhydraatvrije, vetvrije en glutenvrije pasta. De slim pasta producten worden gemaakt van een plantaardig vezel uit de konjac plant, genaamd Glucomannan.

Wat is Glucomannan?

Glucomannan is een vezel uit de Konjac plant die vooral groeit in de warme streken van China, Indonesië en Japan. Glucomannan staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen op de gezondheid. De Europese Autoriteit van Voedselveiligheid heeft wetenschappelijk aangetoond dat het eten van Glucomannan helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte. Ook als je een koolhydraatarm dieet volgt is het eten van slim pasta, slim rijst en slim noodles ideaal. Bij het gebruiken van de slim pasta producten kun je tijdens het volgen van het koolhydraatarm dieet blijven genieten van heerlijke pasta en noodles recepten.

Slim Pasta kenmerken op een rijtje:

  • Volledig koolhydraatvrij, glutenvrij, suikervrij en vetvrij
  • Slechts 12 kcal per 100 gram
  • Zeer rijk aan vezels
  • Geeft tot 4 uur lang een verzadigd gevoel
  • Glucomannan draagt bij tot de instanthouding van een normaal cholesterolgehalte
  • Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een koolhydraatarm dieet
  • Geschikt voor mensen met glutenintolerantie.
  • Geschikt voor vegetariërs.

Smaak Slim Pasta

De geur die uit het pakje komt is licht vissig, schrik niet want na het wassen van de pasta is die lucht verdwenen. Het bereiden is simpel; slechts 2 tot 3 minuten bakken, de overige ingrediënten erbij en de maaltijd is klaar. De producenten van Slim Pasta raden aan om 1 tot 2 glazen water te drinken bij de maaltijd. Slim pasta is namelijk rijk aan vezels en vezels nemen veel vocht op in de darmen.

Alle Slim Pasta varianten hebben dezelfde witte kleur en smaak. De rijst variant smaakt bijna hetzelfde als echte rijst, hetzelfde geldt voor de spaghetti, tagliatelle en noodles.

Waar is Slim Pasta verkrijgbaar?

Er zijn 4 varianten verkrijgbaar: Slim Spaghetti, Slim Tagliatelle, Slim Noodles en Slim Rijst. Sinds kort hebben wij onze eigen webshop genaamd Lowcarbcenter.nl met daarin allerlei lekkere en handige koolhydraatarme producten. Alle slim varianten zijn verkrijgbaar in onze webshop!

Bestel de Slim Pasta producten nu voor slechts €2,50 per verpakking in onze eigen webshop Lowcarbcenter.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*