Print
Pannenkoekjes gemakt van amandelmeel en ei.

Amandelmeel pannenkoekjes

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 30
  • Totale tijd: 35
  • Porties: 10 pannenkoekjes 1x
  • Categorie: Ontbijt, Lunch

Schaal

Ingredi├źnten


Bereidingswijze

  1. Voeg de eieren, amandelmelk, vanille aroma en kokosolie toe aan een grote blender. Zet de blender ongeveer 30 seconden aan om alles goed door elkaar te mengen. Voeg dan de amandelmeel, bakpoeder, erythritol en het zout toe aan de blender en meng nog eens 30 seconden. Laat het beslag na het mengen 5 minuten rusten.
  2. Pak vervolgens een grote koekenpan en verwarm hierin een el boter of olie. Schep drie eetlepels beslag in de pan en bak de pannenkoek totdat er bubbels vormen op het oppervlak van de pannenkoek, ongeveer 2-3 minuten. Draai de pannenkoek dan om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal deze stap totdat je 10 pannenkoekjes hebt gebakken. Eet smakelijk!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 2 pannenkoekjes
  • Calorie├źn: 216
  • Vetten: 19,6
  • Koolhydraten: 1,7
  • Eiwitten: 7,3
Copy link