Print
Ovenschaal met balsamico champignons en platte peterselie.

Balsamico champignons

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 15 minutes
  • Porties: 4 porties 1x
  • Categorie: Voorgerechten

Schaal

Ingrediënten

  • 45 ml olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 450 gr verse champignons
  • 45 ml balsamico azijn
  • 45 ml witte wijn
  • zout en peper naar smaak
  • gedroogde peterselie naar smaak

Bereidingswijze

  1. Bak de knoflook in olijfolie gedurende 1 tot 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak nog eens 2 minuten, roer af en toe in de koekenpan. Voeg dan de balsamico-azijn en witte wijn toe en bak dit voor nog eens 2 minuten. Breng de champignons op smaak met zout en peper.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1/4
  • Calorieën: 126
  • Vetten: 10,8
  • Koolhydraten: 2,3
  • Eiwitten: 2,9
Copy link