Bordje augurken gevuld met tonijn en mayonaise.

Gevulde augurken met tonijn

Een lekker koolhydraatarm lunchgerecht, gevulde augurken met tonijn. Deze gevulde augurken zijn heerlijk om te eten als lunch. Zelf serveer ik de gevulde augurken vaak als gezonde snack bij de borrel. De gevulde augurken bevatten namelijk slechts 1,3 gr koolhydraten per portie. Ik hoop dat jullie het lekker vinden! Plaats onderaan de pagina een reactie als je vragen of opmerkingen hebt over het recept.

Print
Bordje augurken gehalveerd en gevuld met tonijn en mayonaise.

Gevulde augurken met tonijn

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 15
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 12 stuks 1x
  • Categorie: Lunch, Snacks

Schaal

Ingrediënten

  • 6 grote augurken
  • 2 blikjes tonijn in water uit blik
  • mayonaise naar smaak
  • 1 el gebakken uitjes of 1/2 tl uienpoeder
  • 1/4 tl knoflookpoeder
  • 1/4 tl zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Laat de blikjes tonijn uitlekken. Doe vervolgens de tonijn in een middelgrote kom en voeg de mayonaise, uitjes, knoflook en peper toe. Meng alles in de kom goed door elkaar en zet opzij.
  2. Pak dan de augurken en snijd deze in de lengte doormidden. Hol met een theelepel de augurken uit. Verdeel de tonijn over de augurken en serveer!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 stuk
  • Calorieën: 54
  • Vetten: 2,2
  • Koolhydraten: 1,3
  • Eiwitten: 7,0

 

Gevulde augurken met tonijn

5 Reacties

  1. Ik neem aan dat je hiervoor zure augurken gebruikt.

  2. Lekker en het vult goed!

  3. Ik vond ze lekker!! Leuk om te maken, als je een verjaardag hebt!

  4. Ze hadden in de winkel geen goede augurken. Dus heb komkommer uitgehold en daarin de tonijn gedaan:) was ook erg lekker en goed gelukt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*