Bordje augurken gevuld met tonijn en mayonaise.

Gevulde augurken met tonijn

Een lekker koolhydraatarm lunchgerecht, gevulde augurken met tonijn. Deze gevulde augurken zijn heerlijk om te eten als lunch. Zelf serveer ik de gevulde augurken vaak als gezonde snack bij de borrel. De gevulde augurken bevatten namelijk slechts 1,3 gr koolhydraten per portie. Ik hoop dat jullie het lekker vinden! Plaats onderaan de pagina een reactie als je vragen of opmerkingen hebt over het recept.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bordje augurken gehalveerd en gevuld met tonijn en mayonaise.

Gevulde augurken met tonijn

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 4.5 sterren uit 2 review(s)
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 15
  • Totale tijd: 15 minutes
  • Porties: 12 stuks 1x
  • Categorie: Lunch, Snacks

Ingrediënten

Schaal
  • 6 grote augurken
  • 2 blikjes tonijn in water uit blik
  • mayonaise naar smaak
  • 1 el gebakken uitjes of 1/2 tl uienpoeder
  • 1/4 tl knoflookpoeder
  • 1/4 tl zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Laat de blikjes tonijn uitlekken. Doe vervolgens de tonijn in een middelgrote kom en voeg de mayonaise, uitjes, knoflook en peper toe. Meng alles in de kom goed door elkaar en zet opzij.
  2. Pak dan de augurken en snijd deze in de lengte doormidden. Hol met een theelepel de augurken uit. Verdeel de tonijn over de augurken en serveer!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 stuk
  • Calorieën: 54
  • Vetten: 2,2
  • Koolhydraten: 1,3
  • Eiwitten: 7,0

 

Bordje augurken gevuld met tonijn en mayonaise.

5 Reacties

  1. Ze hadden in de winkel geen goede augurken. Dus heb komkommer uitgehold en daarin de tonijn gedaan:) was ook erg lekker en goed gelukt

    Reageer
  2. Ik vond ze lekker!! Leuk om te maken, als je een verjaardag hebt!






    Reageer
  3. Lekker en het vult goed!






    Reageer
  4. Ik neem aan dat je hiervoor zure augurken gebruikt.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

*