Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bordje augurken gehalveerd en gevuld met tonijn en mayonaise.

Gevulde augurken met tonijn

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 4.5 sterren uit 2 review(s)
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 15
  • Totale tijd: 15 minutes
  • Porties: 12 stuks 1x
  • Categorie: Lunch, Snacks

Ingredi├źnten

Schaal
  • 6 grote augurken
  • 2 blikjes tonijn in water uit blik
  • mayonaise naar smaak
  • 1 el gebakken uitjes of 1/2 tl uienpoeder
  • 1/4 tl knoflookpoeder
  • 1/4 tl zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Laat de blikjes tonijn uitlekken. Doe vervolgens de tonijn in een middelgrote kom en voeg de mayonaise, uitjes, knoflook en peper toe. Meng alles in de kom goed door elkaar en zet opzij.
  2. Pak dan de augurken en snijd deze in de lengte doormidden. Hol met een theelepel de augurken uit. Verdeel de tonijn over de augurken en serveer!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 stuk
  • Calorie├źn: 54
  • Vetten: 2,2
  • Koolhydraten: 1,3
  • Eiwitten: 7,0