Ingrediënten
Schaal
- 100 gr bloemkool, fijngemalen
- 100 gr geraspte mozzarella kaas, fijngemalen
- 35 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 2 middelgrote eieren
- 1 el bieslook, fijngesneden
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1/2 tl zwarte peper
- 4 el creme fraiche
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar. Verwarm vervolgens het wafelijzer. Doe 1/4 kopje van het beslag in het wafelijzer. Bak de wafels 4 tot 6 minuten.
- Als de wafels na 6 minuten nog blijven plakken aan het ijzer laat ze dan nog eventjes door bakken. Herhaal dit totdat je 4 wafels hebt gebakken.
- Serveer 2 wafels als een portie met 2 el creme fraiche en wat extra vers gesneden bieslook.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 2 wafels
- Calorieën: 357
- Vetten: 26,6
- Koolhydraten: 3,2
- Eiwitten: 25,8