Print
Ontbijtpap met pompoen

Keto ontbijtpap met pompoen

  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 20
  • Totale tijd: 30
  • Porties: 1 portie 1x
  • Categorie: Ontbijt

Schaal

Ingrediënten


Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Kook de pompoenblokjes, totdat je er met een vork doorheen kunt prikken. Giet af en pureer de blokjes met een staafmixer tot puree.
  2. Voeg alle droge ingrediënten toe aan een steelpan en roer de pompoenpuree door de ingrediënten. Voeg de volvette kokosmelk toe aan het pannetje en zet het vuur aan.
  3. Roer de pap tot goed door elkaar en verwarm boven een laag vuur. Laat de pap ca. 5 minuten boven een laag vuur indikken, tot de gewenste dikte.
  4. Haal de pan van het vuur en voeg een snufje zout toe. Schep de pap in een kommetje en garneer met pecannoten, bosbessen en eventueel andere toppings.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie
  • Calorieën: 498
  • Vetten: 40,5
  • Koolhydraten: 7,1
  • Vezels: 9,7
  • Eiwitten: 17,8