Print
Cottage cheese brood met zaden en pitten.

Koolhydraatarm cottage cheese brood

  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 60
  • Totale tijd: 70
  • Porties: 12 sneetjes (1 brood) 1x
  • Categorie: Ontbijt, Lunch

Schaal

Ingrediënten


Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven-en onderwarmte).
  2. Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar in een kom. Meng in een andere kom de cottage cheese, yoghurt en eieren met een elektrische mixer door elkaar.
  3. Voeg de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en meng dit met een spatel, totdat alles goed is gemengd.
  4. Bekleed een bakblik van 25 tot 28 cm met een vel bakpapier. Schep het beslag in het blik en druk goed aan. Garneer het brood met zaden en pitten.
  5. Bak het cottage cheese brood ca. 1 uur in de voorverwarmde oven en laat daarna volledige afkoelen op een koelrek.

Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 sneetje (1/12 van het brood)
  • Calorieën: 255
  • Vetten: 20,4
  • Koolhydraten: 2,9
  • Vezels: 4,4
  • Eiwitten: 14,4

22 reviews