Print
Koolhydraatarm brood met verschillende noten en zaden.

Koolhydraatarm notenbrood

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 60
  • Totale tijd: 70
  • Porties: 20 sneetjes 1x
  • Categorie: Lunch, Ontbijt
  • Keuken: Deens

Schaal

Ingredi├źnten


Bereidingswijze

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 160 graden. Meng in een grote kom de noten, zaden, zout en het amandelmeel. Voeg dan de eieren en de olijfolie toe en meng de inhoud van de kom met een garde goed door elkaar.
  2. Bekleed een broodvorm met bakpapier en schenk het beslag in de vorm. Verdeel het beslag gelijkmatig met een lepel over de vorm en schuif de vorm met het beslag in de oven.
  3. Bak het notenbrood 60 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het brood na het bakken goed afkoelen. Snijd het brood na het afkoelen in 20 sneetjes van 35 gram.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 sneetje (35 gr)
  • Calorie├źn: 183
  • Vetten: 16,1
  • Koolhydraten: 1,6
  • Vezels: 2,9
  • Eiwitten: 6,7
Copy link