Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bloemkoolpap met aardbeien.

Koolhydraatarme bloemkoolpap

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 2 review(s)
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 5
  • Totale tijd: 195
  • Porties: 1 schaaltje 1x
  • Categorie: Ontbijt

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Voeg de bloemkoolrijst, plantaardige melk, erythritol, snufje zout en kaneel toe aan een steelpannetje en breng aan de kook. Kook totdat de bloemkool gaar en zacht is, ongeveer 2 minuten. 
  2. Haal de pan van het vuur en voeg al roerend een de collageen en eiwitpoeder toe. Mix goed, totdat er geen klontjes meer zijn van de poeders. Voeg dan ook de 2 soorten lijnzaad en het hennepzaad toe.
  3. Laat de pap even afkoelen en giet dan in een potje met deksel. Doe de deksel dicht en laat de pap een nachtje in de koelkast staan.
  4. Haal het potje de volgende ochtend uit de koelkast en serveer met gesneden verse aardbeien, gehakte noten en cacaonibs.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 schaaltje / potje
  • Calorieën: 552
  • Vetten: 34,6
  • Koolhydraten: 10
  • Vezels: 13
  • Eiwitten: 34,8