Print
Crumble met bosbessen, zaden, pitten en noten.

Koolhydraatarme bosbessen crumble

  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 25
  • Totale tijd: 35
  • Porties: 1 portie 1x
  • Categorie: Ontbijt, Dessert
  • Keuken: Amerikaans

Schaal

Ingrediënten


Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 190 graden.
  2. Smelt de kokosolie of roomboter in een pannetje en voeg toe aan een kom. Voeg alle ingrediënten behalve de bosbessen en de tl MCT-olie of kokosolie toe aan de kom. Breek de noten voordat je ze aan het mengsel toevoegt. Meng met een spatel goed door elkaar.
  3. Pak een klein ovenschaaltje en doe de bosbessen erin. Schep de crumble op de bosbessen en druk aan. Schenk er eventueel nog een theelepel, MCT-olie of kokosolie overheen.
  4. Bak de bosbessen crumble 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de crumble eventueel met wat vers opgeklopte slagroom of (kokos)yoghurt.

Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie (gehele crumble)
  • Calorieën: 628
  • Vetten: 51,2
  • Koolhydraten: 15,6
  • Vezels: 13,1
  • Eiwitten: 20

22 reviews