Print
Wraps met aardbeien en cheesecake vulling.

Koolhydraatarme cheesecake wraps

  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 5
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 2 gevulde wraps 1x
  • Categorie: Dessert, Snacks

Schaal

Ingrediënten


Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom de erythritol en kaneel goed door elkaar. Snijd vervolgens de aardbeien in schijfjes en zet opzij.
  2. Voeg de roomkaas, erythritol poedersuiker, citroensap en vanille extract toe aan een grote kom. Mix het geheel met elektrische mixer goed door elkaar.
  3. Leg een wrap op een snijplank en snijd deze tot de helft in. Besmeer de onderste helft (de helft met de snee) met 1/2 van het roomkaasmengsel. Beleg de bovenste helft met de 1/2 van de gesneden aardbeien.
  4. Vouw de helft van de wrap met de roomkaas met de snee omhoog, bovenop de plakjes aardbei. Het Vouw nu het linker kwartje naar rechts, zodat je 1 kwartje gevuld met roomkaas en aardbei overhoudt.  Herhaal deze 2 stappen met andere wrap.
  5. Smelt nu 10 gram roomboter in een steelpannetje of magnetron en smeer de boven- en onderkant van de twee gevouwen wraps in.
  6. Strooi over de beide kanten van de wraps wat van het kaneel erythritol mengsel en bak de wraps aan beide kanten kort binnen 1 tot 2 minuten goudbruin in een koekenpan. 
  7. Leg de gebakken wraps op een bord en laat ze even afkoelen. Serveer met de gesmolten chocolade en wat verse aardbeien.

Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 gevulde wrap
  • Calorieën: 253
  • Vetten: 17,2
  • Koolhydraten: 7,9
  • Vezels: 10,9
  • Eiwitten: 11,1

22 reviews