Print
Heerlijke koolhydraatarme kokoscake van opgeklopte eiwitten en geraspte kokos!

Koolhydraatarme kokoscake

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 20
  • Kooktijd: 40
  • Totale tijd: 60
  • Porties: 18 stukjes 1x
  • Categorie: Dessert, Snacks

Schaal

Ingrediënten


Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165 graden. Pak 2 grote komen en doe in de een kom het eigeel en in de andere kom het eiwit. Klop de eiwitten stijf en voeg de Steviala Kristal  toe.
  2. Pak nu de kom met het eigeel en voeg de kokosmelk, kokosmeel en geraspte kokos toe en meng dit met een elektrische mixer tot een beslag zonder klonten.
  3. Meng nu met een spatel het kokosbeslag door de geklopte eiwitten tot een homogeen beslag. Doe het beslag in een ingevette ovenschotel met bakpapier en bak de kokoscake 35-40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen en snijd vervolgens in 18 stukjes. Eet smakelijk!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 stukje
  • Calorieën: 68
  • Vetten: 4,9
  • Koolhydraten: 1,8
  • Eiwitten: 3,1