Ingrediënten
Schaal
- 15 gr kokosmeel
- 15 gr lijnzaad, gebroken
- 10 gr hennepzaad
- snufje zout
- 100 ml kokosmelk, 17% vet
- 100 ml amandelmelk, ongezoet
- 1 ei (M)
- 10 gr roomboter, ongezouten
- 1 el erythritol
- optioneel: bosvruchten
- optioneel: pecannoten
- optioneel kokossnippers
Bereidingswijze
- Doe het kokosmeel, het lijnzaad, het zout, de kokosmelk en de amandelmelk in een steelpan. Verwarm al roerend op laag vuur, totdat de pap begint in te dikken.
- Klop in een kommetje het ei los. Haal de pan van het vuur en klop de helft van het ei door de pap. Voeg de rest toe en zet de pan weer op het vuur.
- Verwarm het mengsel al roerend totdat het de structuur en dikte van pap begint aan te nemen. Haal de pan weer van het vuur en voeg de roomboter en het erythritol toe. Roer alles door elkaar.
- Giet de pap in een kom en serveer eventueel met vers fruit, pecannoten en kokossnippers.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 kommetje
- Calorieën: 508
- Vetten: 40,2
- Koolhydraten: 8
- Vezels: 13,6
- Eiwitten: 17,3