Ingrediënten
Schaal
- 125 gr kokosrasp
- 85 gr suikervrije witte chocoladepasta of gesmolten witte chocolade
- 2 el kokosmelk, 17% vet
- 1 el Erythritol poeder (optioneel)
- 1/2 tl vanille extract (optioneel)
- 10 geblancheerde amandelen
Bereidingswijze
- Meng 100 gram kokosrasp met alle witte chocolade pasta, kokosmelk en eventueel erythritol poeder en vanille extract.
- Zet het mengsel 10 minuten in de koelkast en rooster ondertussen in een koekenpan de geblancheerde amandelen.
- Haal de kokospasta uit de koelkast en maak 10 balletjes. Doe in elk balletje een geroosterde amandel. Rol de balletjes door de overgebleven kokosrasp en zet dit minimaal een uur in de koelkast om op te stijven.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 balletje (1/10 van totaal)
- Calorieën: 140
- Vetten: 12,5
- Koolhydraten: 1,9
- Vezels: 1
- Eiwitten: 1,7
