Ingrediënten
Schaal
- 1 avocado
- handje cherrytomaten
- 4–6 stukje zongedroogde tomaat
- 2 el geroosterde pijnboompitten
- 2 Lowcarbchef keto wraps
- 100 gr rosbief
- zout en peper naar smaak
- een handje rucola
- 3 el truffelmayonaise
- 20 gr Parmezaanse kaasvlokken
Bereidingswijze
- Snijd de avocado in plakjes. Snijd de cherrytomaten in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin (let op: ze verbranden snel).
- Knip elke wrap vanaf het midden tot halverwege in. Verdeel de ingrediënten over de vier kwarten. 1e kwart: rosbief (licht bestrooid met peper). 2e kwart: rucola. 3e kwart: truffelmayonaise + avocado + pijnboompitten. 4e kwart: truffelmayonaise + cherrytomaat + zongedroogde tomaat + Parmezaanse kaasvlokken
- Vouw de wrap kwart voor kwart dicht tot een driehoekig pakketje. Bak de wrap in een koekenpan 1–2 minuten per kant tot de buitenkant krokant is.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 gevulde wrap
- Calorieën: 462
- Vetten: 33,6
- Koolhydraten: 5,9
- Vezels: 12,6
- Eiwitten: 28,1