Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Keto wrap met rosbief

Koolhydraatarme wrap met rosbief

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 5
  • Totale tijd: 10
  • Porties: 2 gevulde wraps 1x
  • Categorie: Lunch

Ingrediënten

Schaal
  • 1 avocado
  • handje cherrytomaten
  • 46 stukje zongedroogde tomaat
  • 2 el geroosterde pijnboompitten
  • 2 Lowcarbchef keto wraps
  • 100 gr rosbief
  • zout en peper naar smaak
  • een handje rucola
  • 3 el truffelmayonaise
  • 20 gr Parmezaanse kaasvlokken

Bereidingswijze

  1. Snijd de avocado in plakjes. Snijd de cherrytomaten in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin (let op: ze verbranden snel).
  2. Knip elke wrap vanaf het midden tot halverwege in. Verdeel de ingrediënten over de vier kwarten. 1e kwart: rosbief (licht bestrooid met peper). 2e kwart: rucola. 3e kwart: truffelmayonaise + avocado + pijnboompitten. 4e kwart: truffelmayonaise + cherrytomaat + zongedroogde tomaat + Parmezaanse kaasvlokken
  3. Vouw de wrap kwart voor kwart dicht tot een driehoekig pakketje. Bak de wrap in een koekenpan 1–2 minuten per kant tot de buitenkant krokant is.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 gevulde wrap
  • Calorieën: 462
  • Vetten: 33,6
  • Koolhydraten: 5,9
  • Vezels: 12,6
  • Eiwitten: 28,1