Dessertglazen gevuld met mascarpone, blauwe bessen en aardbeien!

Mascarpone toetje met bessen

Een lekker koolhydraatarm dessert, mascarpone toetje met bessen. Deze heerlijke mousse met blauwe bessen en aardbeien is makkelijk om te maken en klaar in een handomdraai. Je kunt verschillende soorten fruit gebruiken, zelf vind ik de mousse super lekker met blauwe bessen en aardbeien. Plaats onderaan de pagina een reactie als je vragen hebt over de bereidingswijze of over de ingrediënten.

Print
Dessertglazen gevuld met mascarpone, blauwe bessen en aardbeien!

Mascarpone toetje met bessen

  • Auteur: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd : 10
  • Porties: 6 glazen
  • Categorie: Dessert

Ingrediënten

  • 115 gr mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 3 el Steviala Kristal of naar smaak
  • 250 gr aardbeien
  • 250 gr blauwe bessen

De speciale ingrediënten in het blauw en andere koolhydraatarme producten kun je kopen in onze webwinkel www.lowcarbcenter.nl.


Bereidingswijze

  1. Klop in een grote kom met een elektrische mixer de mascarpone, slagroom en Steviala kristal samen op de hoogste stand, totdat er stijve pieken ontstaan.
  2. Snijd de aardbeien in kleine blokjes en verdeel deze over je zes mooiste dessertglazen. Verdeel vervolgens de mascarpone over de glazen en maak het af met de blauwe bessen. Eet smakelijk!

Voedingswaarden

  • Portiegrootte : 1 glas
  • Calorieën : 175
  • Vetten : 15,5
  • Koolhydraten : 6,5
  • Eiwitten : 1,8

 

3 Comments

  1. Lijkt me heerlijk. Hoe lang van te voren is dit klaar te maken ?

    • Quint Kames

      Hoi Gre,

      Het toetje heb je binnen 10 minuten gemaakt. Als je het koud wilt serveren raad ik aan om de glazen minimaal 30 minuten in de koelkast te laten staan.

      Groet,

      Quint

  2. Danielle

    Echt een superheerlijk toetje! Met m’n zwangerschapssuiker iets waar ik echt kan van genieten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*