Print
Dessertglazen gevuld met mascarpone, blauwe bessen en aardbeien!

Mascarpone toetje met bessen

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd: 10
  • Porties: 6 glazen 1x
  • Categorie: Dessert

Schaal

Ingredi├źnten

  • 115 gr mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 3 el Steviala Kristal of naar smaak
  • 250 gr aardbeien
  • 125 gr blauwe bessen

Bereidingswijze

  1. Klop in een grote kom met een elektrische mixer de mascarpone, slagroom en Steviala kristal samen op de hoogste stand, totdat er stijve pieken ontstaan.
  2. Snijd de aardbeien in kleine blokjes en verdeel deze over je zes mooiste dessertglazen. Verdeel vervolgens de mascarpone over de glazen en maak het af met de blauwe bessen. Eet smakelijk!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 glas
  • Calorie├źn: 169
  • Vetten: 15,2
  • Koolhydraten: 5,4
  • Eiwitten: 1,8
Copy link