Print
Koolhydraatarm brood met zaden en pitten gemaakt met de Noets Broodmix.

Noets notenbrood met zaden en pitten

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 60
  • Totale tijd: 1 hour 10 minutes
  • Porties: 18 sneetjes 1x
  • Categorie: Lunch, Ontbijt

Schaal

Ingredi├źnten


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng in een grote kom de inhoud van de broodmix met 400 ml water en 3 eetlepels olijfolie. Kneed met de handen tot een geheel. Verdeel het beslag in een broodvorm of cakevorm en plaats in de voorverwarmde oven.
  2. Bak het brood 60 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd het brood in 18 sneetjes en genieten maar! Je kan het brood 5 dagen in de koelkast bewaren of invriezen.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 sneetje
  • Calorie├źn: 118
  • Vetten: 8,4
  • Koolhydraten: 2,9
  • Eiwitten: 5,0
Copy link