Ingrediënten
Schaal
		
- 3 eieren (M)
 - 50 gr babyspinazie, in stukjes gesneden
 - 50 gr feta of 25 gr Parmezaanse kaas, geraspt
 - 1/4 tl uienpoeder
 - snufje nootmuskaat
 - zout en peper
 - 1 el boter
 
Bereidingswijze
- Klop in een grote kom de eieren los en voeg al roerend de spinazie en feta (verkruimeld) toe. Breng op smaak met uienpoeder, nootmuskaat, zout en peper.
 - Vet een kleine koekenpan in met boter of olie en verwarm de pan boven een laag vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en bak de omelet ongeveer 3 minuten aan een kant. Draai dan het omelet om met een spatel en bak nog eens 3 minuten.
 - Serveer eventueel met wat extra feta.
 
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 omelet
 - Calorieën: 421
 - Vetten: 33,5
 - Koolhydraten: 1,2
 - Vezels: 1
 - Eiwitten: 28,2
 
