Ingrediënten
Schaal
- 3 eieren (M)
- 50 gr babyspinazie, in stukjes gesneden
- 50 gr feta of 25 gr Parmezaanse kaas, geraspt
- 1/4 tl uienpoeder
- snufje nootmuskaat
- zout en peper
- 1 el boter
Bereidingswijze
- Klop in een grote kom de eieren los en voeg al roerend de spinazie en feta (verkruimeld) toe. Breng op smaak met uienpoeder, nootmuskaat, zout en peper.
- Vet een kleine koekenpan in met boter of olie en verwarm de pan boven een laag vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en bak de omelet ongeveer 3 minuten aan een kant. Draai dan het omelet om met een spatel en bak nog eens 3 minuten.
- Serveer eventueel met wat extra feta.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 omelet
- Calorieën: 421
- Vetten: 33,5
- Koolhydraten: 1,2
- Vezels: 1
- Eiwitten: 28,2