Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Omelet met tomaat en ham uit de oven.

Omelet met tomaat en ham uit de oven

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 4.7 sterren uit 3 review(s)
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 15
  • Kooktijd: 40
  • Totale tijd: 55 minutes
  • Porties: 5 porties 1x
  • Categorie: Hoofdgerecht

Ingrediënten

Schaal
  • 8 middelgrote eieren
  • 235 ml melk
  • 85 gr gekookte blokjes ham
  • 55 gr cheddar kaas
  • 55 gr mozzarella kaas
  • 2 tl gefrituurde uitjes of uienpoeder
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een ovenschaal (20×20 cm) in met boter of olijfolie en zet deze apart. Klop in een grote kom de eieren en melk samen.
  2. Voeg vervolgens de zout, peper, tomaat, ham, cheddar kaas, mozzarella kaas en gedroogde uitjes toe aan de kom. Giet het mengsel in de ingevette ovenschaal.
  3. Bak de eieren gedurende 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1/5
  • Calorieën: 265
  • Vetten: 16,8
  • Koolhydraten: 5,7
  • Eiwitten: 19,9