Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Omeletwrap gevuld met rosbief.

Omelet wrap met rosbief

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 5
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 1 portie 1x
  • Categorie: Lunch

Ingrediënten

Schaal
  • 3 eieren (M)
  • zout en peper naar smaak
  • halve avocado
  • 15 gr pijnboompitten
  • 1 tl groene of rode pesto
  • 1 el mayonaise
  • handje rucola of veldsla
  • 60 gr rosbief
  • 15 gr Parmezaanse kaasvlokken
  • handje geraspte wortel (optioneel)
  • olijfolie om in te bakken

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los in een kom en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag boven laag vuur. Voeg een klein beetje olijfolie toe. Schenk het eimengsel in de pan en bak de omelet 2–3 minuten aan één kant. Draai voorzichtig om en bak de andere kant nog eens 2 minuten.
  3. Snijd ondertussen de avocado in reepjes en rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze licht goudbruin zijn. Meng de pesto met de mayonaise en verdeel dit gelijkmatig over de afgekoelde omelet.
  4. Beleg met rucola of veldsla, rosbief, eventueel geraspte wortel, Parmezaanse kaasvlokken en de pijnboompitten.
  5. Rol de omelet strak op, snijd doormidden en genieten maar!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 gevulde omelet wrap
  • Calorieën: 585
  • Vetten: 46,9
  • Koolhydraten: 1,8
  • Vezels: 2,9
  • Eiwitten: 37,7