Print

Quint’s koolhydraatarm brood donker pompoen

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 45
  • Totale tijd: 115
  • Porties: 1 brood 1x
  • Categorie: Lunch, Ontbijt

Schaal

Ingrediënten


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng in een grote kom de droge ingrediënten en voeg 260 ml handwarm water toe. Kneed het mengsel met je handen ongeveer 2-3 minuten goed door elkaar. Vorm het deeg tot een dikke rol en plaats deze in een bakblik. Dek af met een theedoek en laat het brood 50-60 minuten rijzen op een warme plek.
  3. Bak het brood 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het brood na het bakken goed afkoelen.
  4. Je kunt het brood ook afbakken in de broodbakmachine. Kies op uw broodbakmachine het programma volkoren en 500 gr broodgewicht. Doe vervolgens de inhoud van de mix samen met 260 ml handwarm water in de machine. Sluit de deksel en start de machine.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 sneetje (35 gr)
  • Calorieën: 109
  • Vetten: 5,2
  • Koolhydraten: 4,0
  • Eiwitten: 10,3
Copy link