Print
Rosbiefsalade met pijnboompitten en pesto.

Rosbiefsalade met pestodressing

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd: 10
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Lunch, Hoofdgerecht

Schaal

Ingrediënten

  • 150 gr rucola slamelange
  • 100 gr rosbief
  • 60 gr cherrytomaten
  • 30 gr pijnboompitten
  • 30 gr Parmezaanse kaas, flakes
  • 4 el pesto
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl limoen of citroensap

Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Snijd op een snijplank de rosbief en cherrytomaten in kleine stukjes. Meng vervolgens in een kleine kom de groene pesto, limoensap en olijfolie om de pestodressing te maken.
  2. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie. Verdeel de sla over twee borden en leg de rosbief over de sla.  Doe vervolgens de cherrytomaten en pijnboompitten bij de sla en garneer de pestodressing. Strooi tenslotte de Parmezaanse kaas vlokken over de salade. Eet smakelijk!

Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie
  • Calorieën: 426
  • Vetten: 32,8
  • Koolhydraten: 5,4
  • Eiwitten: 24,9

22 reviews