Print
Salade met garnalen en avocado.

Salade met Hollandse garnalen

  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 15
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Lunch
  • Keuken: Hollands

Schaal

Ingrediënten

  • 150 g ijsbergsla
  • paar takjes verse peterselie
  • 1 limoen
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 200 gr Hollandse garnalen
  • 2 el olijfolie
  • zout en peper naar smaak

Bovenstaande ingrediënten en/of meer lekkere koolhydraatarme producten vind je in onze webshop: Lowcarbcenter.nl

Bereidingswijze

  1. Snij de ijsbergsla grof, peterselie klein, limoen door de helft, de tomaten en avocado in blokjes. 
  2. Doe alles samen met de garnalen in een mengkom
  3. Pers de limoen uit boven de mengkom. Voeg de olijfolie, peper en zout toe en meng goed. 
  4. Verdeel over twee borden en garneer met schijfje limoen.

Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie (1/2 van de salade)
  • Calorieën: 366
  • Vetten: 27,8
  • Koolhydraten: 4,1
  • Vezels: 5
  • Eiwitten: 22,7

22 reviews