Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Sla wraps gevuld met hummus, komkommer en kalkoenfilet.

Sla wraps met hummus en kalkoenfilet

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 2 review(s)
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 15
  • Totale tijd: 15 minuten
  • Porties: 4 sla wraps 1x
  • Categorie: Lunch

Ingrediënten

Schaal
  • 250 gr bloemkool of pompoen hummus
  • 8 grote slabladeren van een krop ijsbergsla
  • 8 plakjes kalkoenfilet of kipfilet
  • 1/2 komkommer
  • 1/4 rode paprika

Bereidingswijze

  1. Snijd op een grote snijplank de kalkoenfilet, komkommer en rode paprika in kleine stukjes. Smeer vervolgens een beetje hummus op een slablad en leg 1/4 van de kalkoenfilet, komkommer, hummus en paprika op het blad.
  2. Rol vervolgens het blad sla stevig op. Leg dit opgerolde blad sla op een ander blad sla en rol het nog eens stevig op. Doe nu een satéprikker in de sla zodat het rolletje niet uit elkaar valt.
  3. Herhaal dit met de overige ingrediënten, totdat je 4 sla wraps hebt gemaakt.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 sla wrap
  • Calorieën: 231
  • Vetten: 18
  • Koolhydraten: 4,9
  • Vezels: 2,8
  • Eiwitten: 11,1