Print
Heerlijke salade met fricandeau, rucola en tonijn.

Vitello tonnato

  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd: 10
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Lunch, Voorgerecht
  • Keuken: Italiaanse

Schaal

Ingredi├źnten

  • 185 gr tonijn in water uit blik
  • 3 el mayonaise
  • 3 el kappertjes
  • citroensap naar smaak
  • 75 gr rucola
  • 200 gr fricandeau
  • 50 gr cherrytomaten

Bereidingswijze

  1. Verdeel de fricandeau over twee borden. Pureer de tonijn en de mayonaise met de staafmixer. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel het tonijnmengsel over de fricandeau en doe de rucola, kappertjes en tomaat tot slot over de vitello tonato.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1/2
  • Calorie├źn: 364
  • Vetten: 22,6
  • Koolhydraten: 1,6
  • Eiwitten: 36,4
Copy link